Çukur 39. Bölüm Sansürsüz İzle

Vartolu ve Yamaç cumali yi almak için plan yaparalar içeri sızıp abisini almaya çalışacak olan kardeşler karakuzulardan habersizdir karakuzular ise çeto yu almak için plan yapmaktadırlar. Çukur 39. Bölüm sonunda süpriz olarak bizi bu iki grubun karşılmasını izletebiliriz . Çukur 39. Bölüm de bizleri başka süprizlerde bekliyor. celesun ve meke ikilisi birbirine girmiş celesunun ev için çaldığı arabayı meke almıştır. 22.10.2018 tarihinde yayınlanacak olan bölüm süprizlerle dolu ve yeni sezonun giriş bölümü diye biliriz . Dizi yayını biter bitmez https://sansursuzdiziizle.com Sitemizden izleyebilirsiniz
Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Ercan Kesal, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş
Çukur 39. Bölüm Sansürsüz İzle
Karakuzular’ın bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Bu sırada Koçovalılar'ın karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da artacak.
İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır.
Çukur 39. Bölüm Sansürsüz İzle
Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?
Senaryosunu Gökhan Horzum, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstleniyor. Çukur yeni bölümü sizinle olacak takip de kalınız.
Çukur 39. Bölüm Sansürsüz İzle Çukur 39. Bölüm Sansürsüz İzlecCÇ

Yorumlar